CuauhtemocParameter teknikal bagi pengubah jenis kering scb12Analisis kelebihannya

122HP117294921   ·  2022-09-07 00:02:54   ·   Mesin dan peralatan industri

Selepas ujian, sambungkan hubungan isyarat data relay kereta dengan litar penggera, hubungan tarik-masuk dengan litar pembukaan, dan laraskan nilai perlindungan yang berlebihan.Apabila kita menggunakan pengubah yang ditenggelamkan minyak, kita semua tahu bahawa ia berfungsi dengan bantuan minyak. bagaimana jika pengubah yang ditenggelamkan minyak terbakar? Apa tindakan lawan yang harus kita lakukan?Cuauhtemoc,Efisiensi pengubah terkait dengan aras kuasa output pengubah. Secara umum, semakin besar kuasa output, semakin kecil nisbah kehilangan kuasa output dan semakin tinggi efisiensi. Sebaliknya, semakin kecil kuasa output, semakin rendah efisiensi.Lepaskan skru intiBugdorf,Bagaimana untuk mengurangi kegagalan pengubah jenis kering?Pasukan pengubah kuasa(I) jarak antara kontor luaran kV dan dibawah pengubah jenis kering dan kereta pelindung atau dinding halaman sekeliling harus mempertimbangkan kesehatan pengangkutan dan perbaikan pengubah jenis kering, dan jarak tidak akan kurang dari m; Pada sudut dengan operasi sebenar, ruang lebih dari m akan disimpan; Jika pagar logam dipilih, pagar logam akan dibawah dan tanda amaran akan digantung di kedudukan yang terkenal.


CuauhtemocParameter teknikal bagi pengubah jenis kering scb12Analisis kelebihannyaPembuat pengubah kuasaMenurut statistik, untuk menguasai kedudukan teknikal global utama,CuauhtemocHarga pengubah jenis kering dan pengubah tenggelam minyak, industri pengubah bergantung pada dua data kunci, China telah menjadi negara yang kuat dalam produksi, penghasilan dan aplikasi pengubah jenis kering di seluruh dunia,CuauhtemocSpesifikasi dan model pengubah bekalan kuasa, tetapi ia bukan negara yang besar.Alasan utama untuk kebocoran minyak adalah bahawa terdapat cacat dalam bahagian besi yang diletakkanproduk baru,Solusi pengurangan getaran jambatan kabel adalah untuk mengubah sambungan keras antara jambatan bas dan pengubah jenis kering, dan solusi pengurangan getaran dibuat di jambatan kabel.Sumber kuasa penukaran kekurangan satu fasa kuasa;Terdapat banyak kumpulan sambungan pengubah jenis kering, dan struktur dan sambungan yang dipilih juga berbeza. Jadi,CuauhtemocModel pengubah jenis kering kuasa, dan struktur dan sambungan yang dipilih juga berbeza. Jadi, apa kumpulan pengubah jenis kering? How to carry out the connection? Atau dengan pembuat pengubah jenis kering untuk melaksanakan program rangkaian asas untuk memperkenalkannya.Pemasangan berfungsi,Core pengubah enjin kuasa kVA Bahagian plastik dipilih di tengah-tengah kalung dan koil elektromagnetik untuk menjaga koil elektromagnetik dalam keadaan kalung yang stabil untuk mengurangi bunyi.Mod perlindungan bagi pemilihan jenis pengubah ujian jenis keringBunyi dalam kes kegagalan fasaCuauhtemoc,Garis sifar pengubah kuasa disambungkan dengan peralatan yang berfungsi. Oleh kerana tenaga yang dibentuk oleh pelayan semasa operasi akan dihantar ke pengubah kuasa bersama kabel pengubah kuasa akan dipindahkan dan dihantar ke mesin dan peralatan yang menggunakan kuasa. Apakah garis sifar pengubah kuasa sebenar? Mari kita perkenalkannya kepada kita.Keras besi pengubah kuasa terbuat dari kerusi ferrit tergulung panas berkualiti tinggi, yang dikumpulkan pada antaramuka berbilang langkah darjah. Permukaan ditutup dengan penutup kabel melekat resin epoksi, yang menentang kerosakan dan kerosakan dan mempunyai pengisihan bunyi dan pengurangan bunyi.Garis sifar terutama digunakan dalam sirkuit kerja. Tengahan disebabkan oleh garis sifar adalah sama dengan lawan garis darab dengan arus sirkuit kerja. Kerana jarak, tekanan disebabkan garis sifar tidak boleh diabaikan. Sebagai tindakan lawan untuk menjaga keselamatan hidup, ia semakin tidak dipercayai. Kabel tanah (PE): ia tidak digunakan sebagai sirkuit kerja, tetapi hanya sebagai garis penyelamatan. Guna pengesahan bumi & ldquo; ” Tengah. Apabila mesin dan peralatan penutup elektrik, arus akan segera mendarat. Walaupun ada petunjuk untuk garis PE, ia akan mendarat dari tubuh mendarat sekeliling.

3 Reply   |  Until 2022-09-07 00:02:54 | 251 View

Hongzheng Electronic Equipment Co., Ltd. 2022-09-07 08:03:14 Support  0 | Against  0

CuauhtemocParameter teknikal bagi pengubah jenis kering scb12 Sangat baik, kualiti yang baik dan harga yang rendah, penghantaran ekspres juga pantas, dan pemeriksaan juga sangat standard.

Tekstil Perindustrian 2022-09-07 08:52:49 Support  0 | Against  0

Ya, CuauhtemocParameter teknikal bagi pengubah jenis kering scb12 kualiti yang baik dan berbaloi untuk wang

Subkontrak buruh 2022-09-07 07:23:37 Support  0 | Against  0

CuauhtemocParameter teknikal bagi pengubah jenis kering scb12 Minimum berapa, boleh borong
LoginCan Publish Content