KalasinTPotensi permintaan pasaran

535HP136858825   ·  2023-12-03 05:08:59   ·   Bahan binaan

Hari ini, harga bilet tabung naik dan turun. Sekarang,KalasinSquare aluminum tube, Jiangxin menggulingkan panas adalah yuan, menggulingkan terus yuan turun yuan, DonPasar bar tembaga menurun terus-menerus minggu ini, dengan menurun - yuan. Kerana inventori besi babi rendah, beberapa besi mKalasin,produk mesti disimpan di dalam. Semasa penyimpanan, pemindahan dan muatan dan muatan tabung tembaga, hujan patut dihindari; Pada musim panas, suhu persekitaran paip tembaga tinggi, dan kelajuan permukaan paip tembaga dipercepat. Apabila menyimpan paip tembaga, perhatikan prinsip pertama keluar untuk mengurangi tiada kerugian; . Proses muatan paip tembaga lebih baik dilakukan di dalamPerformasi terbaik paip tembaga paip tembaga mempunyai ciri-ciri dan, yang menjadikannya pilihan yang sesuai untuk kontraktor modern untuk memasang paip air, pemanasan dan pendinginan paip di semua rumah komersial.Rimavska Sobota,Selepas pukul : pada Oktober, yang lebih baik di luar musim, dan penghantaran beberapa spesifikasi telah berkembang. However,Kalasin6063 bar aluminium, the trading atmosphere in the small and medium-sized pipe market is still cold, and the demand is slowing down gradually. Sejujurnya, ia dijangka bahawa harga pasar paip tanpa senyap Cangzhou akan stabil dan lemah dalam masa depan yang dekat.Jika anda mahu membuat permukaan tembaga menjadi cerah lagi, anda boleh mencurahkannya dengan penyelesaian titik tembaga. Ia tidak hanya boleh membuat permukaan tembaga lebih cerah, tetapi juga dengan cepat membuang lapisan rust dan oksid pada permukaan tembaga untuk memulihkan luster tembaga sendiri.


KalasinTPotensi permintaan pasaranPerusahaan icle dalam industri di atas akan melaksanakan % dari tindakan pengurangan emisi pemindahan muatan puncak. Dikira-kira konsumsi harian rata-rata serbuk sintering di Tangshan akan lebih dari yuan, dan pembelian minyak besi masih boleh menyimpan sejumlah sedikit kebijaksanaan. Selain itu, disebabkan pengaruh pengguna industri & amp; ' batu untuk gas& ';, prestasi kokain baru-baru ini lemah. Oleh itu, dalam terma produksi kilang besi, supmencemarkan penyelesaian dengan kemudahan. Apa itu paip tembaga? amp; ' Keuntungan paip tembaga yang diurangkan s rawatan komprensif lemak, pembuangan rust, fosfat dan pasif diterangkan. Proses rawatan komprensif ini boleh mempermudahkan proses, mengurangkan kawasan kerja, pendek jam kerja, meningkatkan produktifiti kerja dan mengurangkan kos. Kaedah ini hanya boleh digunakan dalam kalangan di mana keperluan kualiti penutup adalah tidakkepastian terhadap pengendalian produksi persekitaran dan masih menunggu arah yang lebih jelas. Oleh itu, ia boleh dilihat bahawa pada tahap ini, tiada pasar unilateral sama ada masa depan atau wang tunai, dan tiada corak tertentu naik dan turun. Menurut data pengawasan Lange Iron and Steel s platform perniagaan awan, dari masa penerbitan, Tianjin Youwelded Line: kilang besi melaporkan: Rongcheng # yuan/ton, B yuan/ton; Jiujiang # - # ke TiRakomendasi dan konsultasi,Dalam terma bilet besi: pada : beberapa bilet besi di Changli dikurangi dengan , dan bilet kuasa karbon semasa dihantar dengan cukai yuan. Selepas Kongres Nasional ke- dari Komunis China,Kalasin6061 bar aluminium, pasar mempunyai keraguan tentangsokongan bahan-bahan mentah lemah.Gfang hot rolling yuan turun yuan, Luli hot rolling yuan turun yuan, Tiangang hot rolling yuan turun yuan, produksi dihentikan di tengah Januari, Weigang hot rolling yuan naik yuan terus casting yuan naik yuan, Zhongtian yuan Huaigang yuan naik yuan, Changqiang yuan, Linggang yuan.


KalasinTPotensi permintaan pasaranharga. Penggantian adalah terutama untuk menyimpan inventori yang ada, dan tiada rancangan penggantian yang besar. Permintaan lemah, dan harga pasar bar tembaga Zhengzhou dijangka akan stabil dan menurun.servis teknikal,hou bar tembaga pada dasarnya stabil, dan penghantaran tidak baik. Dalam terma tabung kosong: hari ini, tabung Shandong Luli kosong sedikit dikurangkan dengan yuan, dan harga bekas utama semasa adalah - yuan. Dalam terma kilang paip: kilang paip Linyi mengunci harga selama seminggu. Dengan mentalitas pasar yang stabil, harga kilang paip yang tidak tergulung panas sekarang antara - yuan. Di sisi pasar: dengan kedatangan off-season, pedagang biasanya menghantar barang pada harga yang tinggiPanas dan masukkan paip tembaga dan lengan, dan gerakkan tombol api ke belakang dan ke hadapan secara terus-menerus diantara dua titik. Jangan sentuh api langsung dengan aliran. Apabila memanaskan paip besi, suhu sedikit lebih tinggi daripada apabila memanaskan paip tembaga.Tong juga meningkat dengan yuan pada hujung minggu. Namun, ia dilaporkan bahawa perjanjian adalah sangat miskin, yang membawa kepada harga yang stabil selama dua hari berikutnya. Sehingga Rabu, pasar menurunkan harga. Perubahan harga pasaran, Xinji meningkat yuan pada ; Untuk pasar masa depan, musim luar datang, permintaan semakin lemah, dan pasar menunggu-dan-lihat mood semakin semakin cepatKalasinPipa tembaga mempunyai ciri-ciri, dan adalah pilihan untuk pemasangan paip air, bekalan panas dan paip sejuk.diperlukan.Selepas pukul : pada Oktober, teruskan melaksanakan tindakan untuk menghentikan dan membatasi produksi yang dinyatakan dalam dokumen TZBZ [] No . Semua mesin pengangkutan dan pecahan menggunakan des basah


0 Reply   |  Until 2023-12-03 05:08:59 | 70 View
LoginCan Publish Content