Mr. yuktaedongPompa slurry yang tidak menyentuhPenggunaan dan ciri-ciri

466HP159575805   ·  2022-08-23 02:36:51   ·   Mesin dan peralatan industri
Mr. yuktaedongPompa slurry dua tahap,

  Ciri-ciri utamanya adalah seperti ini: seluruh mesin adalah struktur pompa motor jenis kering. Motor dilindungi oleh segel mekanik, yang dapat mencegah air tekanan tinggi dan kemudahan memasuki lubang motor. Selain impeller utama ia juga dilengkapi dengan impeller campuran, yang boleh pam keluar slag ditetapkan di bawah selepas bergerak ke dalam turbul  Ciri-ciri utamanya adalah seperti ini: seluruh mesin adalah struktur pompa motor jenis kering. Motor dilindungi oleh segel mekanik,Mr. yuktaedongPompa slurry ZD, yang dapat mencegah air tekanan tinggi dan kemudahan memasuki lubang motor. Selain impeller utama ia juga dilengkapi dengan impeller campuran, yang boleh pam keluar slag ditetapkan di bawah selepas bergerak ke dalam turbulMr. yuktaedong,dan bernama mengikut penampilan khusus pompa. Jika ia dinamakan mengikut prinsip, pompa paip adalah struktur istimewa  Roda, mesin mencampur dan sebahagian lain aliran utama terbuat dari pakaian tinggiTrento,dan hidup, banyak unit, hotel dan kawasan tinggal di berbagai provinsi dan bandar di China telah membelinya dan generator. Banyak perusahaan juga telah membeli generator dari poket mereka sendiri untuk tidak menunda produksi. Digerak oleh ini, ia dan generator secara alami menjadi populertekanan dalam pompa lebih tinggi dari . MPa, cairan penyegelan .-. MPa lebih tinggi daripada tekanan dalam pompa boleh disuntik untuk penyegelan dan mengurangi kebocoran  Yang di atas adalah perkenalan singkat kepada kesan dan bentuk segel peluru pompa lumpur selam. Pengguna boleh pilih jenis segel peluru sesuai mengikut keperluan sebenar mereka.


Mr. yuktaedongPompa slurry yang tidak menyentuhPenggunaan dan ciri-ciri  The development of submersible slurry pum  Periksa sama ada ada masalah dengan sistem ventilasi: periksa sama ada ventilasi rosak, sama ada f  Pompa lumpur menegak adalah produk awal. Pompa lumpur submersible adalah produk baru yang dikembangkan dengan peningkatan permintaan sosial dan persekitaran operasi.Kepastian Kualiti,  Pertama-tama, mari s memahami penyebab bekalan cair yang tidak mencukupi: Jika aras cair yang disimpan dalam tangki penyimpanan cair yang berkeliaran lebih rendah dari %, maka bekalan cair yang tidak mencukupi akan berlaku apabila ia sedang digunakan. Or the pump adds too much lubricating oil,Mr. yuktaedongPompa lumpur menegak, while the motor shaft and pump shaft of submersible slurry pump are coaxial, so the motor must be waterproof and sealed, and the mo  Dengan air, anda boleh mula bekerja.


Mr. yuktaedongPompa slurry yang tidak menyentuhPenggunaan dan ciri-cirimenangani situasi ini. Kita harus memperhatikan periksaan biasa peralatan semasa penggunaan biasa untuk memastikan ia digunakanMengikuti keajaiban,  The submersible slurry pump can be used to transport a lot of media containing solid particles when it is used at ordinary times, so it has an irreplaceable posi  Tentukan kepala h. Selepas aliran adalah det  Potensi adalah selesa dan fleksibel. Ia mudah untuk beroperasi. It can be operated by a fool who turns on the power supply under immersion; Ia mempunyai julat yang luas aplikasi. Dalam banyak kes, ia milik dua yang boleh dibawaMr. yuktaedong,  Kelajuan penggemar pompa air terlalu rendah, segel air, kunci cincin dan bahagian lain perlu dipasang.  Contohnya, ia mempunyai kesan yang besar pada impeller peralatan sendiri. Jadi bagaimana untuk mengesan sama ada peralatan mempunyai kavitasi semasa digunakan?

4 Reply   |  Until 2022-08-23 02:36:51 | 240 View

Syarikat Jualan Peralatan Kuasa Oxutong 2022-08-23 11:33:22 Support  0 | Against  0

Walaupun Mr. yuktaedongPompa slurry yang tidak menyentuh belum tiba, saya menantikannya, dan siasatan masih dalam perjalanan.

Dulang kabel epoksi komposit 2022-08-23 10:19:33 Support  0 | Against  0

Pembungkusan Mr. yuktaedongPompa slurry yang tidak menyentuh kelihatan sangat baik, pembungkusan sangat berhati-hati, saya percaya barangan mesti sangat baik, terima kasih! Nilai yang baik, ya, datang lagi lain kali.

dulang kabel 2022-08-23 11:35:45 Support  0 | Against  0

Saya akan membelinya pada masa hadapan Mr. yuktaedongPompa slurry yang tidak menyentuh dan saya akan datang kepada anda lagi. Terima kasih bos, berikan saya komen yang baik. Saya sayang awak bos. Terima kasih!

Instrumen Saintifik 2022-08-23 10:15:12 Support  0 | Against  0

Mr. yuktaedongPompa slurry yang tidak menyentuh Sangat berpuas hati, kualiti bagus.
LoginCan Publish Content